ALDI

Som autoriseret Carrier Transicold servicecenter udfører Dansk Køle Service vedligeholdelse og service af ALDIs flåde af trailere, der er monteret med Carrier Vector® HE køleanlæg. En ny generation af temperaturstyrede traileranlæg, der sikrer høj kølekapacitet kombineret med muligheden for fleksibel rumkonfiguration.

HCS Temperature Transport

Køletransporter stiller store krav til udstyret. HCS har valgt Schmitz Cargobull trailere og køleanlæg og Dansk Køle Service er servicepartner og er med til at sikre, at udstyret fungerer optimalt. Trailerne er modulopbyggede, så de kan konfigureres til forskellige anvendelsesområder.

AB Catering

Som fødevaregrossist med leverancer til restauranter og kantiner, der er afhængig af at modtage temperaturfølsomme varer til tiden, er det vigtigt for AB Catering, at deres udstyr fungerer som det skal. Derfor er Dansk Køle Service en vigtig samarbejdspartner, der forstår at tid er penge og leverer service og assistance med kort varsel – døgnets 24 timer.

BC Catering

Som leverandør af kvalitetsprodukter er skal BC Catering leve op til store krav, når det gælder transport af fødevarer. Dansk Køle Service sørger for, at køleanlæggene BC Caterings biler fungerer som de skal, således at restauranter, kantiner, sygehuse m.v. ikke skal vente på deres varer.